Hængekøjestativ

Stativ til køjen

Om ikke andet kan du da hænge den op ude i carporten, sagde min kone drillende, da jeg med en lettere fortvivlet mine havde bemærket, at jeg jo egentlig ikke havde noget sted at hænge den fine hængekøje, jeg havde fået som gave til min 40 års fødselsdag, op. Det var en hængekøje fra brugskunst.dk og ret mexicansk i snittet.

Vores have er anlagt for ganske få år siden, og der er meget langt fra at være nogle træer, der er store nok til at bære en hængekøje, og ved vores terrasse er der heller ikke stolper eller andet, der kan bruges til det formål.

Netop på terrassen har vi i forvejen en hængestol, som hænger i et stativ, der bare står på belægningsstenene, men selv om det er en temmelig bred hængestol, der er beregnet til to personer, så kan stativet helt sikkert ikke bruges til min nye hængekøje, for så bredt er stativet til hængestolen alligevel ikke.

Da jeg pakkede gaven ud under den fødselsdagsfest, vi holdt for vores venner, var begge vores børn meget nysgerrige med hensyn til, hvad det var for en tingest, jeg havde fået. De er vist aldrig tidligere i deres liv stødt på hængekøjer, så de måtte have en grundig forklaring på, hvad man bruger sådan en til.

Men min kones ide om at hænge den op ude i carporten, kan jeg selvfølgelig ikke bruge til noget, for det ville da være et trist sted at ligge med en god bog, når man rigtigt for alvor skal slappe af, så jeg bliver nødt til at finde en anden løsning.

Jeg kom i tanker om, at min svoger har en hængekøje, der er hængt op i et dertil indrettet stativ, som står på hans græsplæne, så det ville helt klart være den løsning, jeg skulle vælge. Derfor ringede jeg til min svoger for at spørge ham, hvor han havde købt sit hængekøjestativ, for jeg anede faktisk ikke, hvilken type forretning jeg skulle ty til for at finde sådan et. Han havde købt det her: http://www.brugskunst.dk/shop/haengekoejestativ-25c1.html

Min svoger fortalte, at han havde købt både stativet og selve hængekøjen i en webshop, der har specialiseret sig i den slags, og han fortalte også, at man i den net butik sagtens kan købe et stativ uden også at købe selve hængekøjen. Men du skal jo lige være opmærksom på, at man skal betale et temmelig højt gebyr for fragten, for sådan et stativ fylder jo en hel del.

Jeg tyggede lidt på det, men jeg besluttede mig dog for at se, om der ikke er en forretning her i byen, hvor man kan købe den slags. Derfor smuttede jeg forbi det byggemarked, hvor jeg normalt handler, på vej hjem fra arbejde her i dag, for byggemarkedet har faktisk et pænt udvalg i forskellige havemøbler, så der måtte da være en chance.

Og det var der, for byggemarkedet havde hele tre forskellige typer stativ til det formål, så jeg købte et godt og solidt et af slagsen. Desværre regnede det, da jeg kom hjem, så jeg må vente til i morgen med at indvie min hængekøje med stativ.

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *