Bondegårdsferie i Nordjylland

Sommeren står for døren og mange børnefamilier står med beslutningen om hvor man skal hen i år og tilbringe den hårdt tiltrængte sommerferie.

Hvor mange godt kan lide at tage syd på til strande, pools, hoteller eller camping, så er der også glimrende alternativer her hjemme i Danmark. F.eks. er en vaskeægte bondegårdsferie i Nordjylland noget, som de fleste ikke kender til, især hvis man kommer ovre fra hovedstadsområdet. Det er en meget undervurderet ferieform, der giver en anderledes oplevelse i forhold til det, som man er vant til i ferien. En bondegårdsferie er en mere aktiv ferie, hvor man ikke bare ligger og daser på stranden, og man rent faktisk kommer ud og laver noget hele dagen, og oplever hverdagen på en god gammeldags bondegård. Se et godt eksempel på en dejlig bondegårdsferie hos Nymarksminde i Vodskov. Det kan du læse meget mere om lige her på http://nymarksminde.dk/bondegaardsferie.php.

Den friske luft og mange timer ude i naturen er hvad man kan forvente, og der er masser at tage fat på. Der er mange forskellige dyr som kan opleves som f.eks. heste, grise, køer og får, og der vil være mange aktiviteter, som involverer dyrene. Bare fordi man har ferie behøver man ikke at gå i dvale, og man kan sagtens genoplade den mentale energi samtidigt med, at man får en masse ud af dagen i selskab med familien og de mange aktiviteter på bondegården.

Hvem har ikke undret sig over, hvordan man kværner smør eller malker en ko? En ting som man tager for givet, men som mange landmænd har levet af i flere hundrede år. Der er en sjov verden at bliv kastet ind i og tiden vil flyve af sted med dage, som vil være spækket med aktiviteter fra morgen til aften. Det er en unik måde at lære, hvordan man har måttet arbejde meget hårdt for at få mad på bordet.

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *