Social angst?

Puha – min søster er netop blevet diagnosticeret som lidende af social angst. Og hvad så nu? Det er jo ikke ligefrem morsomt – hverken for hende eller for os i familien. Hun er svært handicappet af det. Og det påvirker selvfølgelig alle vi andre, så noget måtte gøres.

Medicinering er bestemt ikke vores kop te, så jeg satte mig for at researche lidt på, hvordan min søster bedst kunne hjælpes med hendes social angst.

Den terapeut kan jeg godt lide – hele hendes tilgang til det er lige min måde. Nogle vil måske sige, at det er noget hokus-pokus, men sagen er, at Elisabeth Aarup har en alenlang liste af mennesker, der er hjulpet via tankefeltterapi. Det er helt fantastisk, hvad der sker – og tænker du over det, er det jo på mange måder det samme som akupunktur, der jo ikke er mange, der tvivler på.

Social angst – hvad er symptomerne?

De kan være mange, men vi kan i flæng nævne lavt selvværd, frygten for hvad de andre tænker om én, frygten for at de andre kan se at man har angst, følelser af utilstrækkelighed, skam, flovhed, forkerthed, ensomhed, skyldfølelse, angsten for angsten.

Nu er det bare sådan, at uanset om man tror på det her eller ej, er virkeligheden, at denne type terapi hjælper langt de fleste, der prøver den. Om det så er selvhelbredelse eller noget er jo helt ligegyldigt – bare det virker. Og det gør det!

Min kære søster har haft 8 behandlinger med tankefeltterapi hos Elisabeth nu, og hun er reelt helbredt 100%. Hun føler selv, hun har behov for at gå til behandling af og til – men det er vist mere et spørgsmål om sikkerhed end egentligt behov.

Hvis du er en af dem, der lider af social angst, panikangst eller lignende: Tag og gør dig selv en tjeneste og prøv tankefeltterapi. Du kan evt, kontakte Elisabeth Aarup: http://www.elisabethaarup.dk/

 

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *