Hvad er en Fleshlight?

Flesh light har sit navn, fordi de kan ligne en lommelygte, når de er lukkede = flash light. Det er et onaniprodukt til mænd, der har et realistisk fornemmelse af en vagina. De er produceret i USA og er et lækkert kvalitetsprodukt. Du kan selv bestemme vakuum = intensitet ved at regulere bunden af disse. Du kan se Fleshlight her.

De kan også fås udformet som en mund og en anus. De kan bruges igen og igen, husk dog grundig rengøring, som er let at gøre efter brug. Brug kun PH neutrale sæber til rengøring – du kan fx bruge intimsæbe.

Flesh light kommer i mange variationer. De første på markedet hedder Pink Lady. I Pink serien kommer også Pink Butt og Pink Mouth. Disse kommer også med vibrator. Interessant sidebemærkning er, at flesh light er det mest populære onaniprodukt til mænd! De er fremstillet af et materiale kaldet ”real feel superskin”. Når du bruger din flesh light, husk at bruge vandbaseret glidecreme.

Fleshlight fra de kendte

Du kan nu også få din flesh light udformet som din favorit porno skuespillerindes vagina – fx Jenna Haze – Jessa Jane – Tera Patrick – Riley Steel – Katsuni og Tory Black.

Endnu en variant er ”Sex in a can”. Den er strammere end de ”almindelige” flesh light. Produktet ligner udefra simpelthen en øldåse! Man der er tale om en anden slags dåse – høhø – kunne ikke lade være 😉

Endelig er der Pink Lady Stamnia Training Unit – som er perfekt for dig til at træne din udholdenhed i sengen! Du kan som hovedregel gange den tid, du holder i denne, med 2, som så er den tid, du kan holde i sengen med din partner. Så det er bare med at komme i gang – din kvinde vil takke dig for det. Måske hun kan nå at få 2 orgasmer, hvis du holder så meget længere.

Som tillægsprodukt til din flesh light kan du købe en pudder, der er god at bruge, hvis du efter noget tid oplever, at din flesh light mister noget af sin blødhed. Pulveret får det til igen at føles, som den dag du købte den.

Disse typer sexlegetøj er blevet meget populære de senere år, og det ses hos bl.a. Lovejoy Sexlegetøj.

God fornøjelse!

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *