Slank med 5:2 kuren

En af de slankekure der virkelig er ved at blive populære for tiden er 5:2 kuren. Ideen er at man spiser almindelig 5 ud af ugens 7 dage, mens de sidste to dage faster man. Rigtig mange mennesker har tabt sig med denne slankekur.

Det er aldrig rart at gå på slankekur, mange mennesker bruger det meste af deres liv på at gå fra en slankekur til den næste, det er næsten blevet en livsstil det med at shoppe slankekure.

Det er lidt sørgeligt, for den største del af disse mennesker tror fast på at der må findes en mirakelkur som ikke er ubehagelig, som er hurtig (gerne en uges tid eller kortere) og samtidig noget de ikke skal bryde for meget med deres eksisterende livsstil. Der findes ikke noget af dette.

Det man skal huske på er at man har brugt mange år på at blive overvægtig, det er ikke noget der kommer indenfor en uge, eller kortere, og det er derfor heller ikke noget der forsvinder indenfor en uge. Der skal betales ved kasse 1 og den betaling skal nødvendigvis komme i form af en livsstilsændring. En slankekur er ikke en mirakelpille, den er en start på en livsstilsændring og noget som hjælper med at få blod på tanden og komme videre.

5:2 slankekuren er ligesom de andre slankekure noget man starter med for at det indledningsvist skal gå lidt hurtigere at komme i gang. Hvis man er hurtigt i gang, vil man se hurtige resultater og det motiverer en til at ændre mere grundlæggende i sin kost og livsstil, det vil sige at 5:2 slankekuren kan fungere som en katalysator til en sundere livsstil.

De dage hvor man faster må man kun spise en smule mad hver dag, disse dage kan være svære at komme igennem til at starte med, lige indtil man har fundet måden at gøre det på. Der er mange 5:2 opskrifter som kan hjælpe på vej. For personer som er meget påvirket af deres blodsukker er fastedagene svære at komme igennem, der skal man måske kigge efter en anden måde at spise på, fx. LCHF.

5:2 kuren er ikke for alle, det er rent faktisk mænd der oftest er på denne slankekur, det ser ud til at de har nemmere ved ikke at spise en hel dag, mens kvinder typisk er på LCHF kuren, hvor man spiser mere fedt og protein i løbet af dagen.

Så det generelle råd må være, at hvis du er mand så er det måske 5:2 kuren du skal følge, mens hvis du er kvinde er det måske mere LCHF du skal kigge nærmere på. Det betyder naturligvis ikke at sådan er det altid, der er mange kvinder der er på 5:2 kuren ligesom der er mange mænd som er på LCHF kuren.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *