Find en vinduespudser i Hjørring

Noget af det der kan være svært at nå i husholdningen er at få pudset de vinduer. Det gælder hvis du synes du kan bruge din tid bedre, eller specielt hvis du begynder at få lidt knas med knæ og arme eller hvis du ikke er så godt gående længere. Bestil en professionel vinduespudser og glem alt om at gøre det selv.

Med en professionel vinduespudser skal du ikke længere selv ud og vaske vinduer og kravle og ned på stier med vaskebørste og skraber. Din skraber og vaskebørsten til vinduerne kan du nu ligeså godt smide ud og så sparer du de penge, da du ikke skal købe dem igen.

En professionel vinduespudser er også meget mere effektiv end du selv er, han har de rigtige redskaber og har stor erfaring med at pudse vinduer. Du vil altid kæmpe med striber og bruge ekstra meget tid på at undgå det. En professionel vinduespudser laver ikke striber, da han bruger specielt vand til at pudse med, mens du vil bruge almindelig postevand.

De fleste mennesker er enige i at man nemt kan bruge tiden bedre end at pudse vinduer, der kommer striber og ved første regnbyge kan du starte forfra med at pudse dem.

Mange mennesker har også en irritation omkring at skulle tage sig sammen og komme udenfor og pudse de vinduer, det kan tage flere dage at tage sig sammen til det, og i al den tid går man med iritationen og en tordensky hængende over hovedet.

Brug hellere alt den ekstra tid i weekenderne med familien eller slap af i stedet, de fleste mennesker bliver rigtig glade for at have en professionel vinduespudser som kommer forbi når man er på arbejde og man således kommer hjem til et hus med helt rene vinduer. Det er en stor fornøjelse. Hvis du kunne vælge mellem at pudse vinduer eller tage på tur med børn eller børnebørn – hvad ville du så vælge?

Det er faktisk heller ikke så dyrt som man skulle tro det var, de fleste vinduespudsere har nogle gode priser, således de kan få et helt villakvarter med på ideen, så sparer de en masse tid og kørsel og så kan man lave en bedre pris på vinduespudsning.

Samtidig med dette er der også håndværkerfradraget, hvor man kan trække op til 15.000 kroner fra om året i skat, for arbejdsløn. Det betyder at man ca. sparer 30% på prisen for en vinduespudser, da det du betaler for ham er alt sammen er arbejdstid og det er noget, der kan trækkes fra.

Hvis du har fået blod på tanden er det med at få indhentet et tilbud på hvad det vil koste netop med dit hus og dine vinduer (hvis du har specielle vinduer, eller de sidder meget højt kan det godt være lidt dyrere- men det betyder også at det er noget du sikkert har irriteret dig ekstra meget over). Hvem ved, måske finder du ud af at du ved at arbejde 1-2 timer ekstra om måneden kan betale dig fra at have rengøring, vinduespudsning og en havemand.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *