Horsens og Kolding kan

Jeg gider altså ikke spise en hotdog eller nogen andet ligegyldig fastfood, sagde min mand med fasthed i stemmen, så jeg vidste, at sådan skulle det i hvert fald ikke være. Vi havde lige afsluttet et besøg på fængselsmusset i Horsens, og det havde trukket noget ud, fordi det var virkelig spændende at besøge det tidligere statsfængsel, der nu er museum.

Og så var vores problem, at vi begge var blevet temmelig sultne, men vi havde faktisk ikke lyst til at gå ind på en restaurant for at spise, for vi syntes ikke, vi var klædt ordentligt på til at spise ude. Min mand foreslog, at vi holdt sulten ud, til vi nåede hjem til Kolding, hvor vi bor, men jeg måtte så fortælle ham, at vi vist ikke havde noget i fryseren, der var lige til at varme.

Så gør vi noget helt andet, sagde min mand, for der må være et sted med noget takeaway i Horsens, og så kan vi købe noget ordentlig mad og tage med hjem. Det kan godt være, det ikke kan holde sig ordentligt varmt på køreturen hjem, men så kan vi vel varme det op i ovnen eller mikroovnen.

Den var jeg med på, for ret beset havde jeg heller ikke brug for noget fed grillmad eller andet usundt, så hellere få noget ordentligt, der måske skulle varmes lidt op, når vi var nået hjem. Min mand mente bestemt, at der i Horsens er en bøfrestaurant, hvor man også kan købe et måltid og tage det med hjem, men han vidste bare ikke, hvor den lå.

Men det klarede vi nu nemt ved at google på min mands smartphone, og vi fandt adressen på den restaurant, han tænkte på, og det var også på hans smartphone, at vi hentede et bykort frem, så vi kunne finde vej til den pågældende adresse.

Det hele endte med at blive et godt måltid, og vi kunne nøjes med at varme vores bøffer og de tilhørende kartoffelbåde lidt i ovnen, da vi kom hjem. Salaten var emballeret for sig og havde holdt sig dejligt frisk.

I det hele taget har vi ret tit benyttet os af muligheden for takeaway, når vi ikke har haft energi eller tid til at lave mad selv derhjemme. Der er efterhånden ikke den restaurant med takeaway i Kolding, vi ikke har frekventeret, og vi har selvfølgelig i tidens løb fået vores favoritter, hvor vi ved, at maden altid er god. Den bedste mad og de bedste bøffer finder vi altid her i Kolding: http://www.jensens.com/restaurant/kolding/

Det er rart, når man har forladt arbejdsmarkedet, at man kan tage på diverse udflugter rundt i landet på hverdage, hvor seværdighederne ikke er så overrendte, og netop på sådan nogle dage spiser vi ofte noget mad, vi har købt, så vi ikke skal bruge tid i køkkenet derhjemme.

Det sker dog også, at vi spiser ude, og så foretrækker vi en hyggelig familierestaurant fremfor de lidt finere og dyrere steder, for på familierestauranter er tonen mere uformel, og man føler sig ikke uvelkommen, selv om man møder op i cowboybukser og sweater.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *