Går du med ur?

Hvis du skal være ærlig, hvor tit kigger du efter klokken på dit armbåndsur og ikke din telefon? Hvis du overhovedet bærer et armbåndsur. Mange af os går enten med et Apple Watch eller et andet smart watch om dagen. Jeg personligt bruger mine Daniel Wellington ure købt online og andre designerure, når jeg skal ud om aftenen og mit smart watch om dagen til at holde mig opdateret og tracke min fitness.

Der er nu stadig mange gode grunde til at gå med et lækkert ur. Særligt når det gælder mænd, er ure ét af de få smukker, de kan bære. Kvinder har andre muligheder med smykker, og jeg bærer også selv mit ur som en del af mit outfit.

Ure kan også være med til at udtrykke din stil. Et klassik lækkert ur med et flot jakkesæt. En stor ur til jeans og en ur med sten til pigerne til kjoler.

Du kan også være heldig at finde ure, hvor du kan skifte remmen til en anden stil. Det gør jeg for eksempel med mine Daniel Wellington ure, så de passer til mit outfit.

Hvis vi skal slå et andet slag for uret, så tænk på hvis du er i et møde og gerne vil tjekke tiden. Her kan du nemt skele til dit ur, hvorimod det ville være uhøfligt at hive din telefon frem.

Uret er også en del af vores fortid og et symbol på design og håndværk. Uret er meget benyttet som en speciel gave til en ægtefælle, et jubilæum, en eksamen og så videre. I det hele taget en del af vores traditioner.

Jeg har det sådan, at selv om jeg nærmest altid har min telefon med mig, eller jeg kan se klokken på min mikrobølgeovn, komfur etc. vil jeg altid have ure som en del af min påklædning. Hvad med dig?

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *