Børnebørn og deres tøjbehov

Det har været et par dejlige dage, men jeg må også indrømme, at det har været temmelig anstrengende at have vores sønnesøn, Rune på fire år på besøg. Han er en dejlig knægt med masser af krudt i, og det er langt fra første gang, at vi har ham på besøg i et par dage, men denne gang faldt det altså lige sammen med, at min kone blev ramt af en ondartet halsbetændelse, så hun stort set ikke kunne bidrage til at underholde Rune.

Og så blev det ikke bedre af, at min kone havde aftalt med vores søn og svigerdatter, at hun ville tage ham med i byen og købe en ny flyverdragt, som han vistnok trænger til. Men min kone var nødt til at holde sig inden døre på grund af halsbetændelsen, så opgaven med at gå i byen og købe tøj til drengen hang altså på mig.

Og er der noget, jeg ikke har ret meget forstand på, så er det da børnetøj, for nu er det mere end 30 år siden, vi selv havde en søn på Runes alder, og den gang var det stort set altid min kone, der stod for indkøb af tøj til vores søn, så for mit vedkommende har jeg faktisk ingen erfaringer med den slags.

Så min kone formanede mig grundigt om at sørge for, at jeg nu fik købt en flyverdragt, som passer Runes størrelse, og hun understregede, at han skulle prøve den i forretningen. Jeg fik også at vide, at den hellere måtte være en anelse for stor end det modsatte, for knægten vokser jo hele tiden, og der er trods alt et par måneder til det for alvor bliver tid til en så varm påklædning.

Jeg spurgte forsigtigt, hvilken forretning, jeg skulle tage ind til, og min kone var ikke i tvivl om, hvor jeg kunne finde det største udvalg af den slags, så jeg tog ind til den angivne børnetøjsforretning sammen med Rune. Jeg fremførte mit ærinde, og den søde dame i forretningen svarede, at de netop havde nogle rigtigt gode flyverdragt tilbud og udsalg i øjeblikket, så jeg angiveligt skulle kunne spare en masse penge.

Vi fandt også en flyverdragt, som Rune kunne lide, og den passede ham fint i henhold til de ordrer, jeg havde fået af min kone, så den handel blev hurtigt overstået. Men så var det, at Rune forsigtigt fremførte, at han godt kunne tænke sig en vindjakke magen til min, og da jeg jo havde sparet en del penge på flyverdragten, spurgte jeg den flinke ekspeditrice, om de måske også havde sådan en jakke i softshell til børn.

Ja, selvfølgelig svarede damen og viste os hen til nogle stativer med en masse forskellige jakker til børn i størrelser helt fra babystørrelser og til nogle, der i hvert fald var alt for store til Rune. Vi fandt en vindjakke i den rigtige størrelse, og Rune var meget begejstret, fordi den var i samme farve som min, så det var en stolt dreng, jeg havde med hjem. Jeg fandt faktisk mere godt her: https://pengeguru.dk/guides/

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *