Tæppefliser eller linoleum

Det er umuligt for mig at forklare, hvorfor vi kom op at skændes. Men det gjorde vi altså. Min mand og jeg. Nu, hvor jeg har haft lidt tid til at køle ned efter skænderiet, kan jeg godt se, at det er fuldstændigt latterligt, at vi kom op og skændes om det. Det er da tilladt at have forskellige meninger. Og det er da muligt for os at finde en løsning, når vi ikke er enige. Det har vi jo bevist gang på gang.

Hidsigprop

Ok, jeg indrømmer, at jeg er hidsig. Jeg kan have en meget kort lunte. Og det ved min mand godt. Han ved også, hvad han skal gøre, for at der ikke bliver sprængt dynamit imellem os. Han ved også udmærket, hvad han skal gøre for at få mig til at ryge helt op i det røde felt. Samtidigt er, han er også en stædig mand. Sommetider vil han bare have ret. Kontrær vil nogen måske kalde ham. Han elsker at diskutere. Og hvad handlede skænderiet så om?

Gulvet. Ude i bryggerset. Vi taler måske om 12 m2 – 13 m2. Det er helt latterligt, at vi kan komme op at skændes om det. Det handler i korthed om, at vi vil have ny gulvbelægning derude. Jeg er måske lidt konservativ. Men jeg holder altså fast i, at der skal lægges klinker på gulvet i bryggerset. Jeg synes, det er pænt – og jeg ved, at det er nemt at holde rent. Det er jo derude, alle de beskidte gummistøvler og andre snavsede sko bliver sat. Så det skal være nemt at holde rent.Men det store spørgsmål om linoleum eller tæppefliser?

Hvilken gulvbelægning?

Min mand mener i virkeligheden, at vi bør lægge træ på gulvet derude. Det, synes jeg, vil være for besværligt. Det vil jo ret hurtigt blive slidt. Lakken. Alle går jo ind og ud af huset via bryggerset i vores familie. Skal vi så til at slibe gulvet om et år og lakere det igen? Ikke tale om, hvis min mening tæller. Men det var sådan set ikke det, min mand sagde, at han ville have på gulvet. Og han vidste udmærket godt, hvad han gjorde. Da han sagde, at man kan købe sådan noget linoleum, der ligner trægulve, og at det måske ville være en god idé til bryggerset, flippede jeg bare ud.

Så hellere tæppefliser

Linoleum? Ikke tale om. Så hellere noget med tæppefliser! Jeg har dårlige barndomsminder med linoleumsgulve. (Da jeg var lille, faldt jeg og slog hovedet meget slemt ind imod en radiator, fordi jeg gled på et linoleumsgulv.) Det var det, vi kom op at skændes om. Min mand kom til at grine ad mig. Mest fordi mit argument om, at linoleum er farligt, ikke holder. Slet ikke. Klinker kan også blive meget glatte, hvis de er våde. Det kan endog være endnu sværere at se, at klinker er våde i forhold til at se det på et linoleumsgulv. Og falder man på klinker, så er man sikker på at slå sig voldsomt. Der behøver man ikke en radiator til at gøre skaden for sig. Gulvet er tilstrækkeligt. Så nu er jeg i tænkeboks. Kigger på nettet efter linoleum til gulvet ude i bryggerset. Det skal du bare ikke fortælle min mand!

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *