Ravensburger leverer kvalitet til både børn og voksne

Ravensburger er lig med kvalitet. Det ved stort set alle, som er vant til at lægge puslespil. Den tyske producent er nemlig kendt for at levere gode solide produkter. Og deres sortiment rummer noget for både de helt unge såvel som de voksne.

Mellem Ravensburgers puslespil finder man mange former for motiver, lige fra de klassiske med dyr, bygninger og landskaber til de lidt mere specielle som eksempelvis deres puslespil med motiver fra Disneys forunderlige univers.

Sortimentet af puslespil er stort hos Ravensburger og de fleste som elsker puslespil, vil kunne finde nogle motiver, som de synes om.

Ravensburger laver puslespil med lige fra de helt små med kun nogle ganske få brikker til de helt store, som indeholder tusindvis af puslespilsbrikker. Så uanset om man er helt ung og/eller nybegynder indenfor puslespil eller om man er garvet og erfaren, så er der muligheder for finde et godt puslespil hos Ravensburger.

Verdens største puslespil

Ravensburger har i perioder også været kendt som producent af verdens største puslespil. I 2014 og 2016 har de nemlig kunnet smykke sig med denne prestigefyldte titel med de to puslespil ”New York City” og ”Disney: Unforgettable Moments” som har hhv. 32.000 og 40.320 brikker. I dag har Eduka og Grafika dog overgået Ravensburger, når det gælder antallet af brikker i et puslespil. Det har de med puslespil på 42.000 og 48.000 brikker.

Men konkurrencen om at levere det største puslespil slutter nok ikke her. Og mon ikke Ravensburger gør et nyt forsøg i nærmeste fremtid? Det er der en hel del, som taler for.

 

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *