Høje hæle – og hjemmesko

Høje hæle kan være en kvindes bedste ven. De gør, at du bliver højere, ser slankere ud og føler dig mere selvsikker. Dog kan det være lidt vanskeligt at gå i høje hæle – særligt, hvis du ikke er vant til det. Det er en teknik, der kan læres, og det er slet ikke så svært med de her basale tricks.

De gode tricks

  1. Du skal ikke sætte hele foden ned, som når du går i flade sko, så ser du ud som en amatør. Du skal sætte hælen i først og dernæst tåen. Det vil få din gang til at se mere naturlig ud.
  2. Tag små langsomme skridt, og bøj ikke dine knæ mere, end du ellers ville.
  3. Tag det med ro. Hvis du prøver at gå hurtigt i dine hæle, kan det ende med at se akavet ud.
  4. At få det til at se naturligt ud, når du har høje hæle på, kræver en god holdning. Målet er at se selvsikker og rank ud. For at få den rette holdning kan du forestille dig, at der er en usynlig snor, der holder din krop oppe. Undgå at kigge ned, når du går i høje hæle, det ser heller ikke godt ud for din holdning. Træk dine skuldre tilbage, og hav dine arme afslappet hængende ned langs siden, Du kan svinge let med dem, hvis det hjælper din balance. Træk maven ind, og spænd dine mavemuskler. Det hjælper dig til både at være mere rank og se slankere ud.
  5. Hvis det hjælper dig, er der forskellige indlæg til at aflaste foden, når du har høje sko på. Prøv dig frem.
  6. Vær god ved dine fødder, efter du har haft høje hæle på. De trænger til det. Et par lækre hjemmesko er altid et hit.

Hvorfor nu hjemmesko?

Simpelthen fordi det er så vigtigt at forkæle ikke blot dine fødder men hele dig! Og intet sender mere hygge op gennem hele kroppen end den varme fornemmelse af virkeligt lækre hjemmesko, der er fremstillet af naturlige materialer og i ordentlig kvalitet. Hold dig langt væk fra billigt skidt fra supermarkedet – det giver svedige fødder, svamp og sure tæer!

De fantastiske produkter fra Shepherd går du aldrig fejl af, og heldigvis kan de nu købes i Danmark – både hjemmeskoene men også hatte, støvler og meget andet spændende. Du kan finde hele udvalget her: Lammeskind fra Shepherd

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *