Flytter til Aalborg

Nu har jeg været herhjemme længe nok. Det er på tide, at jeg kommer afsted igen. Jeg har nydt min orlov. Og børnene er store nu. De er flyttet hjemmefra. Den største flyttede for 1,5 år siden, og den yngste flyttede for 3 måneder siden. Jeg kan nu vende tilbage til mit job som rejsende journalist. Og jeg elsker det. Normalt får jeg kontrakter på 4 år ad gangen. Jeg skal opholde mig i et område og dække alt, hvad der har relation til danske interesser i området.

Rundt i verden

Sidst jeg var afsted, havde jeg base i Wien, men skulle dække alle de nye stater på Balkan. Serbien, Montenegro, Albanien, Kroatien, Nordmakedonien. Det var spændende. Og krævende. Da jeg kom tilbage, trængte jeg virkeligt til orlov.

Nu er der så et stort medie, som gerne vil have, at jeg rejser til Asien for dem. Jeg får base i Shanghai. Det bliver en stor opgave. Men spændende. Tænk på alle de kulturelle forskelle, som jeg kan skrive om. Jeg har besluttet at sige ja tak til deres tilbud. Det er også et godt tilbud sådan økonomisk. Det skal man ikke kimse ad.

Jeg har talt med mine børn om det. De synes, at det kunne være fedt. De ser det, måske som en mulighed, for at komme og besøge mig derude i ferierne. Det må de også gerne, bare de ved, at jeg måske har for travlt til at vise dem rundt. Man ved jo aldrig, hvad der kan ske.

Flyttefirma i 9000?

De er ikke interesserede i at flytte tilbage til deres hjem, så min bolig skal lejes ud i den tid, hvor jeg er udstationeret. 3 år mindst. Med mulighed for forlængelse af kontrakten. Det er lang tid. Men jeg vil gerne afsted. Så min opgave her vil i de næste par uger, inden jeg starter i lufthavnen og rejser derud, vil være at finde et flyttefirma i 9000 Aalborg, som kan sørge for, at nogle få ejendele, som jeg vil have med mig, kommer frem sikkert. Det er ikke store, tunge møbler, men det er, da et par flyttekasser fyldt med bøger, nogle vaser og den slags, som skal ud på en lang rejse. Samtidigt skal jeg have fundet et sted, hvor alle mine møbler kan blive anbragt. Min yngste har sagt, at hun gerne vil tage en kommode.

Opmagasineringsrum i Aalborg?

Resten skal til opbevaring i Aalborg. Jeg kommer jo tilbage på et tidspunkt. Når min kontrakt udløber. Og så vil jeg da gerne tilbage her til byen, hvor jeg bor nu. Jeg håber lidt, at det kan blive det samme firma, der vil stå for opbevaring og flytning. Det vil være nemmest for mig kun at skulle tale med et enkelt firma. Skal der flere indover, bliver det kompliceret. Og det har jeg ærligt talt ikke tid eller mod på lige nu. Kan jeg finde et flyttefirma i Aalborg, der også tilbyder opbevaring af møbler, så vil det være ideelt. Kommoden, som min lille pige gerne vil have, kan hun og hendes kæreste selv komme og hente.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *