Lingerie

Ak ja, sukkede min mand, det er jo bare et af tegnene på, at man er blevet ældre, når ens datter skal til at gå med BH til daglig. Det gav jeg ham da helt ret i, men jeg var nu også så sød, at jeg sagde til ham, at det jo ikke gør så meget, når andre ikke kan mærke på én, at man er blevet ældre.

Tak min skat, sagde han, men hidtil har det jo altid været en smal sag at købe undertøj til Simone, for hun gik jo ikke op i, at det skulle være smart, for der er ingen, der får det at se. Og nu kunne jeg jo forstå, da I to sad ved computeren og købte lingeri online til hende, at hun er begyndt at interessere sig meget for, hvordan hendes undertøj ser ud, og det er trods alt lidt tankevækkende, mente han.

Og det var da rigtigt, at Simone og jeg havde studeret den webshop, vi havde handlet i, ganske grundigt for at finde det helt rigtige til Simone. Hun skal konfirmeres om godt tre uger, og vi har for længst købt kjolen til hende, men det var Simones egen ide, at vi skulle købe det tilhørende lingeri på nettet, for flere af hendes veninder har gjort det samme i forbindelse med konfirmationen.

Vi havde dog en del diskussion om det indkøb, for Simone havde kastet sin kærlighed på et helt bestemt par sorte trusser fra Belveris lingeri, men de var altså meget små og så godt som helt gennemsigtige, så der satte jeg hælene i. Du skal konfirmeres, min søde pige, du skal ikke giftes og klæde dig udfordrende på til en bryllupsnat. Den slags må du altså vente med nogle år endnu, sagde jeg bestemt, og jeg kunne se på min mand, at han var meget enig med mig.

Jeg måtte dog give mig en lille smule, for det par trusser, Simone valgte i stedet, var faktisk også temmelig udfordrende, syntes jeg, men dog ikke så slemme som de små sorte, hun først havde peget på, så jeg valgte at bøje mig for hendes ønske nummer to for at få afsluttet handelen, uden at hun blev alt for surmulende.

Jeg ved, at hun ofte besøger den kendte online lingeri shop House of Lingerie – og flot er det da også!

Men det er nok naturligt, at selv så unge piger går efter noget temmelig sexet lingeri, for der er jo masser af reklamer for den slags i det offentlige rum, så de unge piger får jo nemt den opfattelse, at det er sådan, man skal se ud som en voksen kvinde. Og er der noget, de i den alder gerne vil betragtes som, så er det da en voksen kvinde, selv om de fleste af dem langt fra kan kaldes voksne endnu.

Nu er vi næsten færdige med at klæde Simone på til konfirmationen. Vi mangler faktisk kun hendes konfirmationssko, men dem vil vi altså købe i en fysisk butik, hvor hun kan prøve dem, så vi er sikre på, at hun får den rigtige størrelse, der ikke klemmer eller sidder for løst.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *