Tilbehør til børneværelset

Børneværelset er det ene sted i boligen, hvor barnet kan være med til at præge med sine egne ønsker… Babytorvet har et udvalg af diverse til børneværelset til enhver alder og ethvert ønske.

Barnets verden…

Kendte ansigter på fotos glæder børn i alle aldre. ”Baby’s First Year” fotorammen har plads til 13 små billeder i alt…ét lille foto for hver måned samt et stort i midten. Lad barnet og den øvrige familie glædes over at se billeder af guldklumpens udvikling over et år.

Eller hvad med en 3-fags ramme, hvor der er plads til et billede af barnet i midten og et hånd- og fodaftryk i gips på hver side? En genial måde at samle de klassiske hånd- og fodaftryk med et foto af barnet. Måske den perfekte julegave til mormor og morfar?

Højden er én af de ting, det går stærkt med, når et barn udvikles. Det er sjovt for både barnet og den voksne at følge højden efterhånden som den skyder opad. Højdemålere findes i et utal af typer, og Babytorvet har naturligvis et udvalg til enhver smag og ethvert børneværelse. Giraffen fra Roommate måler i grøn, gul eller pink, mens stolpen med de store tal i pink eller turkis fra Sebra viser barnet tal fra en tidlig alder.

Fandt du ikke den børnetøjsbutik eller babyudstyrsbutik, du søgte? Så find mere end 800 børnetøjsbutikker hos Novaindex.com: https://novaindex.com/dk/boernetoej-og-babyudstyr

På døren til børneværelset må der nødvendigvis stå, hvem der bor her. Lækre træbogstaver i pinke eller blå nuancer med små prinse- og prinsessekroner på, sættes nemt på døren med klæbepuder, så de kan fjernes igen uden at efterlade mærker. Lær barnet at stave sit navn tidligt og vænne sig til bogstavernes form.

Søde figurer

Puder fra Holly og Sebra byder på smilende ansigter og spøjse ugler. De bløde puder af 100% bomuld er velegnede til både drenge- og pigeværelser til pynt på sengen, i stolen eller bare på gulvet sammen med legetøjet. Mor og far vil desuden værdsætte en god pude til nakken, når der skal læses godnathistorier!

Det er aldrig for tidligt at lære kunsten at spare op til noget. En Barbapapa sparebøsse gør det nemmere. Den kære Barbapapa-familie indbyder smilende til at lægge mønterne i sparebøssen, så der bliver flere lommepenge til sommerferien næste år eller til det legetøj, der er udset i nærmeste legetøjsforretning. Lad den lyserøde far, den sorte mor og de blå, gule og grønne Barbapapabørn passe på sparepengene, mens de pynter på børneværelset.

Bobles finurlige figurer findes ikke mage til. De fantasifulde stribede dyr kan bruges til både møbler, legetøj og hvile. Slap af på den halvrunde kylling, brug den kantede krokodille som bord og stol eller rul rundt med legekammeraterne på den runde fisk – bløde skumdyr til ethvert formål. Ingen skarpe kanter, ingen ’rigtig og forkert’, rengøringsvenlig og bare sjove…

Babytorvet hjælper med alle de ting, der gør børneværelset personligt. Diverse store og små ting med hver sin funktion sætter et fantasifuld og funktionelt præg på barnets eget værelse… barnets egen lille verden.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *