Hvor meget kan jeg låne online?

Vi har alle prøvet at stå og mangle penge til det ene eller det andet eller drømt om, at hvis vi havde penge nok, så ville vi købe en ny bil, nyt køkken eller badeværelse eller måske tage på en lækker eksotisk rejse til Østen. Men for at kunne indfri sine drømme, skal der penge til. Har man ikke disse penge, må man i banken og forsøge, om man kan overtale dem til at give en et forbrugslån. I disse krisetider får rigtig mange dog desværre afslag, fordi bankerne har skærpet deres krav ret voldsomt.

Heldigvis findes der et godt alternativ til de klassiske banklån, og det er de super nemme og hurtige forbrugslån, hvor du ansøger på nettet og får svar inden for få minutter. Man skal kun opfylde ganske få krav som minimumsalder på 18 år, ingen RKI, fast indtægt samt dansk statsborgerskab. Kan man opfylde disse krav, er chancerne for at blive godkendt meget gode.

Hvor meget kredit kan man så få?

Man kan låne 10.000, 25.000, 50.000, 100.000, ja helt op til 400.000 kroner uden sikkerhed. At låne uden sikkerhed betyder, at lånudbyderen ikke tager pant i eksempelvis din bolig. Sidder du til leje, er dine chancer for at blive godkendt altså lige så gode, som hvis du ejede boligen. Sådan er det ikke, hvis du vil låne penge i banken. Banken vil højst sandsynligt ikke låne dig en krone, med mindre at du kan stille en eller anden form for sikkerhed.

Renten og ÅOP (årlige omkostninger i procent) på disse populære online lån er naturligvis en smule højere end et banklån. Den lidt højere rente skyldes netop, at lånudbyderen ikke har sikkerhed for sine penge, og de forsøger derved at dække sig lidt ind.

Man kan som sagt låne 10.000, 25.000, 50.000, 100.000, og faktisk op til 400.000 kr. uden at stille nogen form for sikkerhed, og uden at få stillet nærgående spørgsmål. De online lånudbydere blander sig altså ikke i, hvad pengene bliver brugt til. Vil man bruge pengene på en ny iPad, nyt køkken, en lækker rejse eller et bryllup, så gør man bare det. Som noget nyt kan du endda låne penge til din tandlægeregning, som med andre ord kaldes et tandlån.

Låneansøgningen foregår online, og man slipper dermed for at stå skoleret foran sin bankrådgiver, som sikkert vil stille det ene personline spørgsmål efter det andet.

Lån uden sikkerhed nu, og få pengene sat ind på din konto om få dage!

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *