Kom hurtigere!

Når først man har bevæget sig ind i verdenen af vibratorer og dildoer, kan det være svært at slippe den. For uanset hvor gode et sæt hænder er, så kan en vibrator bare gøre magiske ting, lidt nemmere og lidt mere effektivt. Men er det muligt at bruge en vibrator for meget? Det spørgsmål har vi modtaget i vores sexbrevkasse, og du kan læse svaret herunder.

Ny verden af sexlegetøj

Jeg er en kvinde på 32 år, som har opdaget en helt ny verden af sexlegetøj! Jeg har altid haft svært ved at komme, men jeg har heller ikke haft den store lyst til at lege med mig selv – når jeg nu ikke fik noget ud af det, syntes jeg simpelthen, det var for kedeligt.

Det ændrede sig, da jeg fik min første vibrator på en sexmaskine. Det var en veninde, der slæbte mig med til en butik og købte sådan en helt gammeldags stav-vibrator også kaldet en dildomaskine. Der gik flere uger, inden jeg overhovedet turde åbne pakken med denne voldsomme kneppemaskine. Men så skal jeg ellers love for, at der kom gang i batteriforbruget.

Siden har jeg investeret i adskillige stykker sexlegetøj, bl.a. nogle af de rigtig gode klitorisvibratorer, herunder We Vibe vibratoren, og nu kan jeg lige pludselig komme på rekordtid. Men så er det jeg tænker: Er det farligt? Jeg synes, jeg har læst et sted, at man kan miste følelsen i klitoris, hvis man “overdriver”?

KH Jomfruen

Orgasme med sexlegetøj

Hvor er det dejligt, at du har oplevet at kunne give dig selv orgasme med sexlegetøj og sexmaskiner. Rigtig mange kvinder har svært ved at komme, og det er ofte en kilde til stor frustration. Rigtig mange har også samme oplevelse som dig – at det er nemmere med et stykke kvalitets-sexlegetøj til at stimulere med.

Men du har ret i, at det for nogle også kan blive for meget af det gode. Meget af det moderne sexlegetøj, som Magic Wand vibratoren, har ret kraftige vibrationer, og du kan ved at bruge det meget ofte godt vænne dig til at skulle have så meget “smæk på”, at du nærmest lammer nerveenderne.

Der er dog tale om en midlertidig tilstand, og du tager ikke permanent skade. Det er derfor en god idé, at du lige giver dit meget effektive sexlegetøj en pause en gang imellem og i stedet kun bruger dine egne fingre eller dildoer.

Det vil givetvis være sværere for dig at komme uden at have vibrationerne til hjælp, men giv det den tid, det tager, og prøv om du kan undlade at jage orgasmen, men i stedet nyde vejen dertil. Jeg hæfter mig lidt ved, at du skriver, at du kan komme på rekordtid. En hurtig orgasme er fin i ny og næ, men prøv også om du kan fokusere mere på den langsomme nydelse.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *