Fransk herremode hitter i Danmark

Der er sket rigtigt meget indenfor herremoden det sidste år, og der er kommet rigtigt mange nye tøjmærker til. Det er kun glædeligt, for det skaber intern konkurrence mellem alle tøjmærkerne – og det giver forhåbentligt os forbrugere bedre og billigere kollektioner. Derudover så synes jeg altid, at det er forfriskende, når de etablerede tøjmærker presses lidt. De klassiske og velkendte tøjmærker til mænd har godt af at blive pustet i nakken.

Et af de nyeste tøjmærker, du kan finde herhjemme, er Les (Art)ists, der skaber innovativt og trendy modetøj til mænd. Les (Art)ists har åbnet op for et helt nyt koncept indenfor herremoden, og det har givet dem utroligt stor succes og omtale meget hurtigt. I det følgende afsnit kan du blive lidt klogere på Les (Art)ists og deres kollektion af t-shirts.

Innovative t-shirts

Når man har beskæftiget sig med herremode i så lang tid, som jeg har, så tror man ofte, at man har set det hele. Lige indtil der dukker et nyt tøjmærke op, og vender det hele på hovedet. Det er lige netop dét, der er sket med Les (Art)ists.

Les (Art)ists blev skabt i 2012, og de har allerede opnået stor succes med deres kollektion af t-shirts. Men hvad er det, der gør denne kollektion så speciel? Jo, Les (Art)ists laver t-shirts, der er stærkt inspireret af sportshold og amerikansk fodbold. Det vil altså sige, at alle deres t-shirts minder om noget, du kan finde på fodboldbanen. Men det helt særlige er deres print, for det er nemlig nytænkning af højeste karat. Les (Art)ists har trykt navne og numre bag på alle deres t-shirts – men ikke navne på hvilken som helst. Det er nemlig navne på alle de berømte og kendte rappere, som eksempelvis Kanye West, Lil Wayne og Jay Z.

Denne måde at tænke mode, musik og sport sammen i ét på, er helt unik – og grunden til Les (Art)ists store succes. Jeg er helt vild med det, og jeg kan kun håbe, at vi fortsat ser flere af den slags initiativer. Har du erfaringer med Les (Art)ists, så skriv en kommentar til indlægget.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *