Den populære el cigaret fra Smartsmoke.dk

Ordsproget “kært barn har mange navne” er passende at bruge om el cigaretten, der går under et væld af forskellige navne, heriblandt e cigaret, elektronisk cigaret eller e cig. El cigaretten er det nye innovative og sundere alternativ til tobakscigaretter og er af samme årsag gået hen og blevet ekstremt populær.
El cigaretten er kommet for at blive
Det er ikke uden grund at el cigaretten er blevet taget så godt imod, der er mange åbenlyse fordele ved at kvitte tobakssmøgerne til fordel for el cigaretten. El cigaretten er en relativ ny opfindelse, som sniger ind som en sundere erstatning til de almindelige cigaretter. Ved at skifte de almindelige cigaretter ud med en el cigaret fra Smarrtsmoke.dk  kan du slippe for at udsætte din krop for de over 4.000 skadelige stoffer, som findes i almindelige tobakscigaretter. Du undgår også at dine tænder bliver misfarvede og ikke nok med det så slipper du også for at lugte af tobak. På Smartsmoke.dk kan du finde alt i el cigaretter og tilbehør til el cigaretter, så du kan få del i alle fordelene.

El cigaretten er bedre for dig og din økonomi

El cigaretten er, som navnet også forærer lidt væk, en elektronisk anordning som består af et varmelegeme der varmer væsken op så der dannes en røg lignende damp. Denne damp ligner måske røg men det er langt fra det samme. Med el cigaretten kan du ryge uden at være til gene for andre, da denne damp ikke er skadelige for andre og den lugter heller ikke. Da el cigaretten er en relativ ny opfindelse er det endnu ikke blevet bevist at el cigaretten er helt uskadelige og der findes kritikere, som mener at el cigaretten indeholder stoffer, der kan skade andre. Denne påstand er endnu ikke blevet påvist endnu og så længe der ikke er beviser kan du altså benytte din el cigaret hvor du vil. Til trods for få kritiske bemærkninger er el cigaretten blevet modtaget positivt at langt de fleste på grund af el cigarettens mange positive egenskaber.

Bliv røgen kvit med en el cigaret

For dig der ønsker at stoppe med at ryge men ved hvor svært det er, så kan el cigaretten hjælpe dig. Du har måske prøvet at stoppe med at ryge over flere omgange men hver gang er du vendt tilbage til cigaretterne. Det kan være svært at slippe af med en vane, især når det kommer til rygning da cigaretter indeholder det afhængighedsfremkaldende kemiske stof nikotin. Rygere kan opleve både en fysisk og psykisk afhængighed af rygning.
El cigaretten er ideel til rygestop da el cigaretten giver samme forbruger oplevelse som tobakscigaretten blot uden alle de skadelige bivirkninger. El cigaretten er på størrelse med almindelige cigaretter og ligesom cigaretten udleder røg, frigives der dampe fra el cigaretten der minder meget om den ’normale’ rygeroplevelse. Rygning kan være forbundet med indgroede vaner og hygge og det kan derfor gøre det endnu sværere at slippe vanen uden en el cigaret. Derudover kan du få el cigaretten med nikotin så du langsomt kan trappe ned og blive din nikotinafhængighed kvit hvis det er det du ønsker. El cigaretten er således så godt som uundværlig, hvis du ønsker at komme din afhængighed til livs på opnåelig vis og med mindre risiko for at falde i igen.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *