Ammepuder kan bruges til andet end blot amning

Som nybagt forældre har man sikkert anskaffet sig et helt arsenal af babygear; barnevogn, vugge, tøj i overflod, sutter, autostol, legetøj, etc. I blandt ens indkøb, der bør man kunne finde en ammepude. En ammepude er helt essentielt for alle mødre, som skal enten amme deres nyfødte eller blot give det flaske, for der kan være utrolige smerter i overkroppen forbundet med amning, fordi man sidder i en mærkelig stilling, i mange minutter mange gange om dagen.
En ammepude er perfekt, når den giver den tilpasse mængde støtte og komfort. Det er selvfølgelig allervigtigst, at barnet kan holdes oppe af puden, samtidig med at kunne komme helt tæt på moderens bryst, men barnet skal samtidig være i en behagelig stilling. Barnet skal netop også være i positionen mange gange om dagen, så det er vigtigt, at man har en ammepude som kan udføre den pligt.
Fyldet i ammepuden skal være forholdsvis hårdt, så man kan forme den efter behov, men alligevel ikke for hård, så barnet ikke kan have det behageligt i puden. Fyldet må heller ikke være alt for blødt, for så risikerer man, at man ikke opnår den nødvendige støtte, og puden bliver måske for klasket og falder helt sammen, og så kan man lige så godt kassere ammepuden. Det er en balancegang, men et af de fyldmaterialer som er lige den helt perfekte mængde af hård, blød og komfortabel, er de såkaldte krøyerkugler. Det er et produkt, som ikke er sundhedsskadeligt og ikke har noget med giftige stoffer at gøre overhovedet, og findes hovedsageligt i ammepuder der sælges som økologisk, netop fordi de overholder økologiske standarder.
Har man fundet den perfekte ammepude til ens formål, så behøver man ikke se det som penge ud af vinduet, men som en investering. Ikke nok med, at den ergonomisk støtter mor og barn i de første 12 måneder af barnets liv, så kan puden også bruges i andre henseender end blot amning.
Mange forældre bruger også ammepuden, hvis man gerne vil putte med barnet i sengen eller sofaen, for så skal man netop ikke selv støtte barnets vægt, og barnet har det behageligt. Andre bruger ammepuden som en form for støtte- og sikkerhedsmekanisme til når barnet begynder at sidde selv. Sætter man barnet med ammepuden omkring ryg og mave, så er barnet godt polstret til hvis det skulle vælte til siden. Når barnet bliver endnu større, så melder forældre om, at barnet bruger det som legetøj, så det er en langtidsinvestering når man køber en ammepude.
Hos Økoshoppen.dk finder man markedets bedste økologiske ammepuder, som er lavet i den ypperste kvalitet og de allerbedste materialer. Der er flotte betræk fra Sebra på deres ammepuder,  de fleste har krøyerkugler som fyld. For kun 299 kroner kan man få en af disse økologiske men tværfaglige ammepuder, som med sikkerhed vil skabe positive oplevelser for mor og barn gennem lang tid.

Disclaimer

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *